Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Banca Tiriac - Servicii la dispozitia detinatorilor de carduri si comerciantilor 1. Sistemul de plata al obligatiilor bugetare locale prin intermediul.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Banca Tiriac - Servicii la dispozitia detinatorilor de carduri si comerciantilor 1. Sistemul de plata al obligatiilor bugetare locale prin intermediul."— Transcriere de prezentare:

1 Banca Tiriac - Servicii la dispozitia detinatorilor de carduri si comerciantilor
1. Sistemul de plata al obligatiilor bugetare locale prin intermediul POS-urilor Bancii Tirac 2. Sistemul de plata al taxelor catre Oficiile Nationale ale Registrului Comertului prin intermediul POS-urilor Bancii Tirac 3. Modalitati de incasare a facturilor emise de furnizorul de utilitati 4. Serviciul de comert electronic securizat 3-D Secure 5. Campanii derulate pentru promovarea utilizarii cardurilor 2004

2 1. Sistemul de plata a obligatiilor bugetare prin intermediul POS-urilor Bancii Tiriac
Mijloc modern, practic si eficient de plata a oricarei categorii de impozite si taxe cuvenite bugetului local Valabil in Municipiul Constanta incepand cu data de Va fi extins si la nivelul altor judete Orice persoana fizica sau juridica posesoare a unui card emis sub siglele Visa sau MasterCard poate achita prin intermediul POS-urilor contravaloarea obligatiilor bugetare locale; CUI SE ADRESEAZA FACILITATEA:

3 1. Sistemul de plata a obligatiilor bugetare prin intermediul POS-urilor instalate de Banca Tiriac
Avantaje: Fara costuri suplimentare pentru platitor Platitorul isi poate achita obligatiile indiferent la ce agentie fiscala este arondat;

4 2. Sistemul de plata al taxelor catre Oficiile Nationale ale Registrului Comertului prin intermediul POS-urilor Bancii Tirac Mijloc modern, practic si eficient de plata a oricarei categorii de taxe cuvenite Registrului Comertului Valabil in curand in toate Oficiile Nationale ale Registrului Comertului In special reprezentantilor persoanelor juridice posesoare a unui card emis sub siglele Visa sau MasterCard; acestea pot achita prin intermediul POS-urilor contravaloarea taxelor cuvenite Registrului Comertului; CUI SE ADRESEAZA FACILITATEA:

5 numai titularilor de cont deschis la Banca Tiriac.
3. Modalitati de incasare a facturilor emise de furnizorul de utilitati prin intermediul cardurilor la ATM-urile bancii - canal destinat numai titularilor de cont deschis la Banca Tiriac. in numerar la ghiseele bancii - canal destinat tuturor abonatilor/clientilor furnizorilor de utilitati. prin depunerea unui ordin de plata - canal destinat numai titularilor de cont deschis la Banca Tiriac.

6 4. Serviciul de comert electronic securizat 3-D Secure
Cresterea volumului comertului electronic o crestere a fraudei in utilizarea Cresterea numarului tranzactiilor cu carduri pe Internet a cardurilor in magazinele virtuale Comert Electronic Securizat 3-D Secure aliniata la standardele Visa 3-D Secure si MasterCard SecureCode dezvoltat de Banca Tiriac in cooperare cu Romcard. este un standard nou; valabil la nivel mondial; modalitate de autentificare in mediu electronic a posesorilor de carduri cumparatori in mediu virtual; mentine acelasi nivel de securitate. SOLUTIA:

7 4. Serviciul de comert electronic securizat 3-D Secure
Beneficii Generale: Cresterea vanzarilor comerciantilor; Cresterea gradului de acceptare la plata a cardurilor; Reducerea tranzactiilor disputate si a costurilor aferente; Cresterea verosimilitatii actelor comerciale; Posibilitatea incorporarii noilor standarde - smart cards.

8 4. Serviciul de comert electronic securizat 3-D Secure
Beneficii pentru detinatorii de card: Cresterea increderii in efectuarea cumparaturilor pe Internet; Nu este necesara o dotare tehnica suplimentara; Usor de folosit; Controlul utilizarii cardului in mediul virtual; Protejarea impotriva utilizarii frauduloase a cardului activat. Beneficii pentru comerciant: Integrare usoara a software-ului; Impact minim in relatia cu consumatorul; Cresterea vanzarilor; Reducerea riscului din tranzactii frauduloase; Scaderea numarului tranzactiilor suspecte.

9 5. Campanii derulate pentru promovarea utilizarii cardurilor
SCOP: promovarea utilizarii cardurilor CANALE DE PROMOVARE: in locatii comerciale in detrimentul Afise, pliante eliberarii de numerar de la ATM-uri Web-advertising, campanii radio campania MasterCard de stimulare a utilizarii cardurilor la comerciantii acceptatori de carduri MasterCard/Maestro. campaniile Visa de stimulare a utilizarii cardurilor pentru achizitionarea de bunuri si/sau servicii de la comerciantii acceptatori de carduri Visa/Visa Electron. campanii derulate impreuna cu agentii de turism pentru incurajarea utilizarii cardurilor la achizitia de servicii puse la dispozitie de acesti comercianti.


Descărcați ppt "Banca Tiriac - Servicii la dispozitia detinatorilor de carduri si comerciantilor 1. Sistemul de plata al obligatiilor bugetare locale prin intermediul."

Prezentări similare


Publicitate de la Google