Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea Companiei

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Prezentarea Companiei"— Transcriere de prezentare:

1 Prezentarea Companiei

2 Domeniul de activitate
De-a lungul anilor, am devenit o companie de vârf care a creat software-ul de proiectare pentru încălzire și tehnică sanitară. Produsele noastre sunt destinate direct atât proiectanților, cât și companiilor active în acest sector. Oferim ceva mai mult decât software-ul de proiectare - dezvoltăm un pachet integrat de aplicații compatibile, care reprezintă o combinație potrivită a celor mai bune soluții cu o tehnologie modernă și o comunicare pe Internet. Niciodată nu ați mai sprijinit produsele dvs. într-un mod atât de complex în a intra pe piețe noi, în competiție și în succes. Programele noastre au devenit un instrument de lucru esențial pentru profesioniștii din multe țări.

3 Localizare și Distribuție
Noi cream software-ul nostru în sudul Poloniei, în mijlocul Europei. Dezvoltăm continuu rețeaua distribuitorilor noștri, Sprijinirea pe plan local a partenerilor noștri industriali și oferirea unei versiuni software complet neutră, direct proiectanților.

4 Satisfacem nevoile globale
Comunicarea modernă, în principal Internetul, ne permite să oferim soluții de proiectare pentru orice țară în care partenerii noștri își oferă produsele. Experiența noastră îndelungată arată că designerii așteaptă instrumente: în limba lor maternă, adaptate cerințelor pieței locale în ceea ce privește normele și metodele, precum și conținutul bazelor de date. Prin urmare, produsele noastre sunt livrate în număr tot mai mare de versiuni în limba de piață.

5 Istoria InstalSoft 1986 – 1997 Versiuni MS-DOS, cu editoare tabelare și vizualizare schematică simplificată, în limba poloneză 1998 – 2002 Versiuni 1-3 pentru Windows, editoare de vizualizare schematică, limbi: PL, EN, RU 2002 – 2017 Versiunea 4 pentru Windows, cu editoare 2D și vizualizare schematică, distribuție internațională largă 2017 – ... Versiunea 5 – generație nouă de software cu motor grafic 3D, dezvoltarea rețelei internaționale de distribuție

6 Produsele noastre: InstalSystem 5
Noua generație de software InstalSystem pentru proiectanți. Realizat prin utilizarea ultimei tehnologii IT, Complet integrat cu toate modulele disponibile într-o singură aplicație, Conținând instrumente extrem de dezvoltate pentru proiectarea rapidă și ușoară, Suportat de un motor grafic 3D, Liste detaliate de materiale cu imagini și descrieri suplimentare, Complet personalizabil.

7 Produsele noastre: InstalSystem Smart 5
Aplicație mobilă pentru instalatori - calcul rapid a instalațiilor de încălzire prin pardoseală cu listă de materiale Rapid și ușor de utilizat la locul de investiție, Intuitiv, Susținut de un motor de calcul de înaltă calitate de la InstalSystem 5 (calculat în cloud), Baze de date produse comune cu InstalSystem 5 (actualizări comune,fără costuri suplimentare de întreținere), Opțiunea de a continua proiectarea pe InstalSystem 5.

8 Produsele noastre: InstalSystem 5 – soluție completă
Premiza investitorului V5 (completă) de Date software în cloud Rezultatele de bază & costul cu .isproj & rezultatele complete Investitor Instalator investitor Biroul instalatorului Biroul partenerului

9 Produsele noastre: InstalSystem 4
Pachetul InstalSystem 4 este destinat sprijinirii proiectării instalațiilor de încălzire și de instalații sanitare interioare. Pachetul este compus din: Instal-heat&energy 4 pierderile de căldură și calculele privind cererea de energie sezonieră Instal-therm 4 HCR sisteme de încălzire centrală cu radiatoare, încălzire prin pardoseală și pereți; circuite de răcire Instal-san 4 TS instalații de alimentare cu apă și canalizare Instal-mat 4 prelucrarea și lista de prețuri a materialelor

10 Produsele noastre: NetSystem 4
Pachetul NetSystem 4 este destinat sprijinirii procesului de proiectare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare. Pachetul este compus din: Net-san 4 canalizare (gravitaționlă și presurizată) și rețele de alimentare cu apă Instal-mat 4 prelucrarea și lista de prețuri a materialelor

11 Produsele noastre: Baze de date
Produsele oferite de partenerii noștri pot fi introduse în bazele de date în pachetele InstalSystem și NetSystem. Menținerea datelor în programe este de bază și foarte avantajoasă pentru fiecare companie care colaborează cu InstalSoft. Tipuri de baze de date acceptate de pachetele InstalSystem și NetSystem: Radiatoare pentru toate tipurile de sisteme de încălzire centrală, Vane (robinete) și fitinguri pentru sistemele de încălzire, alimentare și răcire, Țevi și fitinguri pentru încălzirea interioară, sisteme de alimentare cu apă și canalizare, Sisteme de încălzire radiantă, Mixere pentru sisteme de interior, Bucle de control / scheme hidraulice pentru circuitele de încălzire și răcire, Izolarea țevilor pentru sistemele de interior, Țevi, camere și stații de pompare pentru rețele externe de alimentare cu apă și canalizare.

12 Parteneri Parteneri care oferă versiuni de programe și baze de date ale companiei.

13 Partners Parteneri care oferă versiuni de programe și baze de date ale companiei.

14 InstalSoft s.c. ul. Stansiława Moniuszki 8B 41-500 Chorzów, POLAND
E:

15 InstalSystem 5

16 Pachetul software InstalSystem
Pachetul InstalSystem este destinat proiectanților de instalații de încălzire și de instalații sanitare interioare. Versiunea 4, lansată în 2004 și dezvoltată în următorii ani, permite proiectarea pentru: încălzire radiantă, încălzire prin convecție, răcire prin convecție, apă caldă menajeră și apă rece, instalații de canalizare, precum și calcularea pierderilor de căldură și a cererii de căldură a clădirii. Softul conduce proiectantul prin toate etapele de proiectare a lucrărilor, pornind de la schemele de instalații, prin calcule hidraulice și termice, prin tipăriri și ofertare de prețuri. După cum spune logo-ul nostru “InstalSoft. Proiectare ușoară și profesională“ oferim soluții software complexe, cu accent pe introducerea și modificarea ușoară și rapidă a datelor. Dispunând de versiuni în 18 limbi, zeci de versiuni software personalizate pentru parteneri (producători / furnizori de sisteme HVAC) și aproape douăzeci de mii de licențe distribuite în multe țări, s-ar putea să devenim unul dintre principalii furnizori de astfel de software.

17 InstalSystem 5 – noua generație de software
Recent am finalizat primele versiuni ale unei noi versiuni InstalSystem. Noua versiune poate fi denumită cu îndrăzneală noua generație, deoarece aduce noutăți și schimbări esențiale în toate componentele software, de ex.: un nou motor grafic, noi formate de import / export, o noua interfață de utilizator; noi module de calcul, un motor nou de imprimări, sistem nou de distribuție a licențelor. Prima lansare comercială a versiunii 5 permite, de exemplu: proiectarea sistemelor radiante de încălzire și răcire proiectarea sistemelor de încălzire și răcire prin convecție calculele termice ale clădirii Următoarele module funcționale, cele disponibile în prezent în versiunea 4 (de exemplu instalațiile de apă), precum și cele noi (de exemplu, calculele privind necesarul de răcire), vor fi adăugate în cadrul următoarelor versiuni.

18 Noi tehnologii și componentele software
Noua aplicație este dezvoltată cu ajutorul celor mai recente soluții de dezvoltare IT, care oferă o serie de funcții inovatoare pentru a îmbunătăți eficiența și calitatea lucrărilor de zi cu zi ale proiectantului. Noile tehnologii creează o bază pentru dezvoltarea ulterioară, care să permită o reacție mai rapidă la așteptările pieței prin introducerea unor modificări în modulele existente și prin extinderea pachetului software cu noi funcționalități sau cu module complet noi / proiectarea de noi tipuri de sisteme și echipamente.

19 Toate tipurile de instalații într-o singură aplicație software
Versiunea 5 grupează toate modulele de proiectare într-o aplicație comună. Combinarea tuturor programelor pachetului într-o aplicație multi- modulară îmbunătățește ușurința în utilizare și permite lucrări mai rapide și finalizarea proiectelor de proiectare care implică diverse sisteme (încălzire, răcire, sanitare etc.).

20 Noua interfață pentru utilizator
Pornind de la înlocuirea barelor de instrumente cu tehnologia panglică la rearanjarea filelor de date ale proiectului, modificările acoperă multe aspecte ale așa-numitei interfețe de utilizator. Scopul principal a fost acela de a face interfața mai prietenoasă și mai ușor de învățat.

21 Tehnologia bazei de date folosită pentru fișierele proiectului
Noua versiune utilizează tehnologia bazei de date pentru salvarea fișierelor de proiect. Aceasta crește robustețea și fiabilitatea software- ului. De asemenea, ajută la implementarea importului și exportului utilizând formate BIM deschise, cum ar fi gbXML sau IFC.

22 Noul sistem de distribuție a licențelor
Versiunea 5 oferă noi opțiuni în domeniul distribuției programelor. Direct din software (de exemplu, când versiunea de încercare a expirat), întrebarea despre licența comercială poate fi trimisă partenerului InstalSoft. Ca răspuns, sistemul permite partenerului să accepte o licență sau să furnizeze opțiuni alternative (de ex., Furnizați o licență limitată în timp, în loc de una nelimitată). Principalele avantaje ale noului sistem sunt răspunsurile prompte la solicitările utilizatorilor finali și lipsa necesității de a cumpăra licențe în stoc.

23 Sistem de actualizare nou și control unic al versiunii de fișier
Pachetul de software se schimbă în mod constant - la fiecare câteva săptămâni există o nouă versiune. Modificările acoperă software-ul în sine și bazele de date ale produselor partenerilor noștri. Noul sistem permite descărcarea fiecărei versiuni anterioare și calcularea unui fișier vechi al proiectului cu ajutorul software-ului cu care a fost creat. Elimină problemele legate de necesitatea recalculării fișierelor vechi de proiect cu utilizarea produselor întrerupte, a standardelor (vechi) modificate etc.

24 Noul mediu grafic cu prezentare 3D
Pentru a simplifica ediția grafică, InstalSystem 5 se bazează pe vederile planului 2D. Cu toate acestea, utilizatorul poate vizualiza designul complet în 3D, dar poate să și facă unele modificări folosind această vizualizare. Utilizatorul poate controla conținutul vizualizării 3D (structura clădirii cu toate instalațiile sau numai partea selectată).

25 Proiectarea sistemelor radiante de încălzire și răcire
Împreună cu sistemele de încălzire este posibilă și proiectarea sistemelor de răcire cu utilizarea suprafețelor de pardoseală, perete și tavan. Calculul se face în conformitate cu standardul SR EN 1264.

26 Divizarea automată a zonelor de încălzire / răcire
Bazându-se pe două criterii ale alegerii utilizatorului (o cădere egală a presiunii în fiecare buclă sau o zonă egal acoperită de fiecare buclă), programul împarte automat zonele de încălzire în circuitele de încălzire. Utilizatorul poate controla de ex. lungimea maximă a buclei (circuitului) și căderea maximă a presiunii în cadrul unei singure bucle.

27 Desenare automată a țevilor de legătură (alimentare) ...
Conductele de țevi între grupul de distribuție și zonele de încălzire speciale din InstalSystem 4 trebuie să fie planificate și desenate manual. Menținerea distanței dintre conducte și aranjamentul acestora cu evitarea coliziunilor a fost dificilă și necesită mult timp. InstalSystem 5 oferă o nouă opțiune de desenare automată a țevilor de legătură, calculând spațiul și numărul necesar de țevi. Imaginea de pe acest diapozitiv prezintă aranjamentul pentru traseul țevilor de legătură ...

28 ... desenarea automată a țevilor de legătură
... și imaginea de pe acest diapozitiv arată rezultatele generate automat de program. În funcție de numărul de bucle pentru zonele de încălzire / răcire, programul afișează numărul necesar de țevi pentru fiecare cameră. Utilizatorul poate modifica manual aranjamentul dacă este necesar.

29 Panouri de tavan / perete în aplicații de încălzire și răcire
InstalSystem 5 sprijină proiectarea sistemelor radiante realizate cu ajutorul panourilor de tavan și de perete. Acesta permite aranjarea panourilor, utilizarea diferitelor variante de conectare, calcularea puterii de încălzire / răcire și echilibrarea hidraulică a întregului sistem.

30 Instalații de încălzire centrală cu radiatoare
Sistemele de încălzire cu radiatoare pot fi proiectate complet, dimensionate, echilibrate cu lista de produse ca rezultat final. Radiatoarele, precum și fitingurile și ventilele integrate pot fi selectate din bazele de date disponibile ale produselor. InstalSystem 5 permite proiectarea sistemelor combinate, de ex. sistem de încălzire radiant, împreună cu elementele de încălzire suplimentare convective.

31 Panouri de pardoseală uscate în aplicații de încălzire și răcire
Software-ul sprijină proiectarea sistemelor radiante realizate cu ajutorul panourilor de pardoseală uscate. Acesta permite aranjarea panourilor cu posibilitatea suplimentară de a putea reutiliza panoul și de al folosi din nou în alt loc.

32 Module termice InstalSystem 5 este capabil să proiecteze o instalație de încălzire centrală echipată cu module termice compacte, care participă la furnizarea cu agent termic pentru încălzire. Un modul termic este, de asemenea, responsabil pentru prepararea apei calde menajere de la robinet cu ajutorul unui schimbător de căldură încorporat.

33 Calculele termice ale clădirii
InstalSystem 5 include modulul pentru calcularea necesarului de căldură. Calculele termice sunt realizate cu ajutorul structurii de construcție modelate și în conformitate cu standardele privind pierderile de căldură, de ex. EN 12831 (SR EN ). Pe baza rezultatelor, instalația de încălzire centrală poate fi proiectată și optimizată.

34 Prezentare atractivă a produselor partenerului
Imaginile și descrierile produselor pot fi prezentate în multe locuri ale interfeței programului. Ele pot fi tipărite și ca documentație pentru proiect.

35 HelpSystem - instrument on-line de suport multimedia
HelpSystem ghidează modul de proiectare a tipului de instalare solicitat, descrie programele cele mai interesante funcții și problemele tipice. Datorită tehnologiei web folosite, această platformă poate fi dezvoltată și actualizată în mod continuu. Documentația include mai multe fișiere suplimentare: capturi de ecran, videoclipuri, fișiere de proiect, imprimate din software și altele.

36 InstalSoft s.c. ul. Stanisława Moniuszki 8 B 41-500 Chorzów, POLAND
E:


Descărcați ppt "Prezentarea Companiei"

Prezentări similare


Publicitate de la Google