Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Idei de afaceri si Modele de management:

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Idei de afaceri si Modele de management:"— Transcriere de prezentare:

1 Idei de afaceri si Modele de management:
CAPITALISM TRADITIONAL Ai două vaci. Vinzi una si cumperi un taur. Cireada se înmulteste iar economia prosperă. Le vinzi si iesi la pensie cu câstigul.

2 COMPANIE AMERICANĂ Ai două vaci. Vinzi una si o fortezi pe cealaltă să producă lapte cât pentru patru. Esti surprins când vaca moare.

3 COMPANIE FRANCEZĂ Ai două vaci. Faci grevă pentru că doresti să ai trei vaci.

4 COMPANIE JAPONEZĂ Ai două vaci. Le reproiectezi astfel încât să fie de zece ori mai mici decât o vacă obisnuită si să producă de douazeci de ori mai mult lapte. Apoi creezi imagini animate inteligente ale vacii, numite Cowkemon, si le promovezi la scară globală.

5 COMPANIE GERMANĂ Ai două vaci. Le reproiectezi astfel încât să traiască 100 de ani, să mănânce o dată pe lună si să se mulgă singure.

6 COMPANIE BRITANICĂ Ai două vaci. Amândouă sunt nebune.

7 COMPANIE ITALIANĂ Ai două vaci, dar nu stii unde sunt. Pleci în pauza de prânz.

8 COMPANIE RUSEASCĂ Ai două vaci. Le numeri si afli că ai 5 vaci. Le numeri din nou si afli că ai 42 de vaci. Le numeri din nou si afli că ai 12 vaci. Te opresti din numărat vaci si deschizi altă sticlă de vodcă.

9 COMPANIE ELVETIANĂ Ai 5000 de vaci, dintre care nici una nu-ti apartine. Facturezi celorlalti cheltuieli de depozitare.

10 COMPANIE INDIANĂ Ai două vaci. Te închini la ele...

11 COMPANIE CHINEZĂ Ai două vaci. Ai 300 de oameni care le mulg. Declari somaj zero, productivitate bovină înaltă si arestezi reporterul care a publicat cifrele.

12 COMPANIE ROMÂNEASCĂ Ai 6 vaci, costuri cât de 10, mulgi doar 3, alergi bezmetic printre ele, mai aduci personal pentru alte 5, dai faliment si dai vina pe bou.

13 ASOCIATIE FAMILIALĂ PRAHOVEANĂ
N-ai nici-o vacă. Contractezi două cu statul si faci vilă cu fonduri U.E. pe care o declari staul. Reziliezi contractul pe motiv de regiune defavorizată calamitată. O iei de la capăt. Ceilalti se uită ca vitelu la poarta nouă a vilei. Text: Net Diaporamă realizată de Delia Florea Imagini : Net + personale

14


Descărcați ppt "Idei de afaceri si Modele de management:"

Prezentări similare


Publicitate de la Google