Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Pentru prevenirea atacurilor cerebrale, bea ceai

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Pentru prevenirea atacurilor cerebrale, bea ceai"— Transcriere de prezentare:

1 Pentru prevenirea atacurilor cerebrale, bea ceai
Pentru prevenirea atacurilor cerebrale, bea ceai. Consumat in doze regulate, ceaiul pevine depozitarea grasimilor pe peretii arteriali. De fapt, iti taie pofta de mancare si pastreaza greutatea in limite normale. Ceaiul verde este ideal pentru sistemul imunitar.

2 Contra durerilor de cap, consuma mult peste, deoarece uleiul de peste previne durerile de cap. La fel actioneaza si ghimbirul, care reduce inflamatiile si durerea (ginger-bread=turta dulce).

3 Febra mare? Consuma mult iaurt inainte de anotimpul primaverii (cu polen). Consuma miere “locala” zilnic.

4 Contra insomniei, consuma miere, ca tranchilizator si sedativ.

5 Contra ASTMului, consuma ceapa
Contra ASTMului, consuma ceapa! Te ajuta prin faptul ca usureaza circulatia pe tubii bronhici. Se practica aplicarea de pachetele cu ceapa pe piept, ajutand la respiratie.

6 somon ton macrou sardine Contra ARTRITEI, consuma peste! Somonul, tonul, macroul si sardinele previn artrita. Pestele contine uleiuri omega, bun pentru sistemul imunitar.

7 Contra problemelor cu STOMACul, consuma banane si ghimbir, iti vor calma stomacul si iti vor vindeca greata de dimineata.

8 Contra infectiilor urinare, consuma suc de afine
Contra infectiilor urinare, consuma suc de afine. Cu ajutorul gradului ridicat de aciditate, iti va controla bacteriile nocive.

9 Contra problemelor cu oasele, consuma ananas
Contra problemelor cu oasele, consuma ananas! Fracturile osoase si osteoporoza pot fi prevenite cu ajutorul manganului din ananas.

10 Contra problemelor cu memoria, consuma scoici
Contra problemelor cu memoria, consuma scoici! Te ajuta sa-ti imbunatatesti functiile mentale prin aportul foarte important de zinc.

11 Esti racit. Consuma usturoi
Esti racit? Consuma usturoi! Iti ia senzatie de cap tulbure si nu uita ca scade si colesterolul.

12 Daca tusesti, foloseste piper rosu
Daca tusesti, foloseste piper rosu. O substanta similara se gaseste in siropul de tuse. Ai grija la cantitati, iti poate afecta stomacul.

13 Contra cancerului la san, consuma grau, tarate si varza
Contra cancerului la san, consuma grau, tarate si varza. Te ajuta sa mentii estrogenul la nivel sanatos.

14 Broccoli; Varza creata; Laptuci; Dovlecel; Varza de Bruxelles; Gulie/nap; Spanac; Asparagus; Telina;         Castraveti; Varza; Anghinare; Bame; Kiwi; Pepeni dulci; Lamaie verde; Piper verde; Bok choy; Collard greens; Contra cancerului la plamani, consuma legume verzi si portocalii. Contin un antidot ideal, numit beta-caroten, o forma de vitamina A.

15 Contra ULCERului, consuma varza
Contra ULCERului, consuma varza. Contine substante care ajuta la calmarea ulcerului gastric si duodenal.

16 DIAREE? Consuma mere. Razuieste marul de coaja, lasa-l sa se maroneasca si mananca-l. si bananele vindeca aceasta afectiune.

17 Artere infundate. Consuma AVOCADO
Artere infundate? Consuma AVOCADO! Grasimile mono si nesaturate pe care le contine scad colesterolul.

18 telina masline Presiune sanguina mare? Consuma telina si ulei de masline. Contin substante care scad presiunea sangelui.

19 Glicemie mare. Consuma BROCCOLI si alune
Glicemie mare? Consuma BROCCOLI si alune! Contin crom si ajuta la reglarea insulinei si a glicemiei.

20     Kiwi – mici si puternice, prin sursa sigura de potasiu, magneziu, fibre si vitamina E. Cantitatea de vitamina C este de doua ori mai mare decat cea a unei portocale.

21 Marul – un mar pe zi tine medicul la distanta
Marul – un mar pe zi tine medicul la distanta. Contine vitamina C in cantitati mici, dar antioxidantii si flavonoidele care intensifica activitatea vitaminei C ajuta la scaderea riscului de cancer la colon, atacuri de cord si atacuri cerebrale.

22 Capsunile – protejeaza organismul de cancer, avand cel mai puternic factor de antioxidare. Radicalii liberi infunda vasele de sange. Orice fel de boaba-fruct e benefica prin proprietatile antioxidante si ne mentin tineri. Afinele sunt cele mai bune si versatile pentru sanatate, deoarece neutralizeaza toti radicalii liberi care ne invadeaza organismul.

23 Portocala – cel mai dulce medicament
Portocala – cel mai dulce medicament. 2-4 bucati pe zi ajuta organismul sa se fereasca de gripa, scade colesterolul, previne si dizolva pietrele la rinichi, micsoreaza riscul cancerului de colon.

24 Pepenele rosu – cel mai iubit suc natural racoritor care potoleste setea. Compus din 92% apa, contine o doza imensa de glutathione care ajuta la sporirea sistemului imunitar. Constituie o sursa cheie de lycopene oxidantul care lupta aprig impotriva cancerului. Alti nutrienti sunt vitamina C si potasiul, substante naturale SPF care mentin pielea sanatoasa si o protejeaza de razele solare nocive.

25 Guava Papaya Guava si Papaya – premiante la continutul de vitamina C, bogate in fibre care ajuta la prevenirea constiparii, caroten bun pentru ochi, gaze la stomac si indigestie.

26 Rosii – foarte bune pentru prevenirea problemelor de prostata la barbati.

27


Descărcați ppt "Pentru prevenirea atacurilor cerebrale, bea ceai"

Prezentări similare


Publicitate de la Google