Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

"De la joc ....la educaţie financiară".

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: ""De la joc ....la educaţie financiară"."— Transcriere de prezentare:

1 "De la joc ....la educaţie financiară".
Grădiniţa cu Program Normal Nr. 10 Bistriţa Director: Ţifrea Corina

2 Grupa mica -Ed. Sarmas Aurelia. Tema :" La magazin"
Grupa mica -Ed. Sarmas Aurelia. Tema :" La magazin". Fiecare copil pe rand a fost cumparator si vanzator la un magazin de jucarii . S-au cumparat jucarii platind vanzatorului suma corecta de bani.

3 Grupa mare-Ed. Craciun Maria Tema activitatii :"De mici, invatam sa economisim banii" Copiii au fost anuntati sa aduca la gradinita o bancnota sau o moneda . Activitatea a debutat cu o scurta conversatie despre banii romanilor, urmand o scurta prezentare a acestora. Copiii au recunoscut atat bancnotele cat si monedele. Unii si-au adus la gradinita portofele si pusculite in care isi aduna banii primiti de la parinti sau rude. Au plecat apoi in vizita la Banca BCR Bistrita, pentru a vedea unde se pot pastra in siguranta, banii economisiti.

4 Grupa mijlocie-Ed.Pop Iulia Tema activitatii:"La magazin" Prescolarii au invatat cum se folosesc banii si ce anume pot cumpara cu ei.Activitatea s-a desfasurat in magazinul pregatit de catre educatoare si sa insistat si asupra modului in care ne comportam intr-un magazin atunci cand suntem la cumparaturi.

5 Grupa maghira Ed. Pasztor Agnes Tema activitatii:"La cumparaturi"-activ. integrata pe o zi Prescolarii , impreuna cu educatoarea, au pregatit o librarie si un aprozar cu fructe aduse de acestia. La intalnirea de dimineata au discutat despre bani , au observat monede si bacnote , iar educatoarea le-a spus o poveste creata despre cum era in trecut, pana sa apara banii, si cum este in prezent si de ce utilizam bani.Prescolarii au realizat preturi pentru obiectele expuse , apoi au inceput cumparaturile.


Descărcați ppt ""De la joc ....la educaţie financiară"."

Prezentări similare


Publicitate de la Google